LIVRARE GRATUITA IN BUCURESTI*        *comanda minima 80 lei + t.v.a.

Despre noi

TOTAL CLEAN este o societate infiintata in anul 2005 si specializata in oferirea de solutii complete de curatenie si igiena pentru persoanele juridice: spatii birouri, restaurante, cabinete medicale, spatii comerciale, spatii industriale, saloane de infrumusetare, etc.

In cei 7 ani de activitate am testat in cadrul firmei de curatenie TOTAL CLEAN o gama larga de produse de igiena, echipamente si ustensile pentru curatenie, reusind sa alegem produsele cu cel mai bun raport calitate/pret care formeaza Oferta TOTAL CLEAN.

Echipamentele si ustensilele de curatenie si igiena comercializate de TOTAL CLEAN provin de la marci renumite de producatori: Clover Chemicals, Jofel, Ghibli, Stolzenberg, Caddy Clean, Lewi, Juartext, etc.

Noi va asiguram calitatea si promptitudinea serviciilor, iar solutiile de rezolvare a problemelor dumneavoastra vor fi asigurate de un personal profesionist, amabil, politicos si bine instruit.

Imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor acordate clientilor nostrii este unul dintre obiectivele principale ale societatii, iar rezultatele sunt exemplificate de procentajul de peste 60 % dintre clienti obtinuti in urma recomandarilor.

Scopul nostru este asigurarea unor servicii de o calitate ireprosabila la preturi corecte si mentinerea unei imagini cat mai bune a sediului sau locuintei dumneavoastre, deoarece imaginea dumneavoastra este si imaginea noastra.

TOTAL CLEAN este o societate infiintata in anul 2005 si specializata in oferirea de solutii complete de curatenie si igiena pentru persoanele juridice: spatii birouri, restaurante, cabinete medicale, spatii comerciale, spatii industriale, saloane de infrumusetare, etc. In cei 7 ani de activitate am testat in cadrul firmei de curatenie TOTAL CLEAN o gama larga de produse de igiena, echipamente si ustensile pentru curatenie, reusind sa alegem produsele cu cel mai bun raport calitate/pret care formeaza Oferta TOTAL CLEAN.